Med Razer Cortex kan du på en enkel og oversiktlig måte tilordne mer ressurser til enkeltprogrammer. Det kan for eksempel være aktuelt hvis du kjører tunge video- og bildebehandlingsprogrammer som maskinen kan slite med. Programmet fungerer ved å stoppe bakgrunnsprosesser og dermed frigi mer av pc-ens ressurser til det du vil den skal gjøre. Det er lett å legge til flere programmer i Razer Cortex. Deretter kan du få dem til å fungerer raskere og bedre med et enkelt klikk.

OBS!

1 Klikk på Create Account på innloggings-skjermen i programmet.

2 Oppgi epostadressen og passordet du vil bruke. Gjenta passordet i boksen under. Klikk på NEXT.

3 Klikk på ACCEPT. Nå får du en bekreftelse i innboksen.

4 Åpne epostprogrammet og eposten som heter ”Razer ID: Email Verification”. Klikk på koblingen i eposten. Nå kan du logge deg inn i programmet, og det behøver du bare å gjøre denne ene gangen.

Last ned
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.