Slik laster du ned DiskRecovery

1 Klikk på den grønne ”LAST NED”-knappen

2 Nå kommer du til en hjemmeside hvor du oppgir epostadressen din i et felt midt på siden og klikker på ”Request free license”.

3 Du mottar en epost fra O&O Software. I den finner du en kobling du må klikke på for å bekrefte adressen din.

4 Vent til du får en ny epost fra O&O Software. Det kan ta litt tid. I denne meldingen finner du en lisens ved teksten ”Serial number”. Du laster ned installasjonsfilen ved å klikke på enten 32-bit eller 64-bit, avhengig av hvilken Windows-versjon du bruker.

*Oppdatering: Last ned programmet før 1. februar Det har dessverre ikke vist seg å være mulig å tilby DiskRecovery på permanent basis i Fordelssonen, som det fremgår av presentasjonen i bladet. I stedet vil du kunne laste ned programmet gratis frem til 1. februar, så vi anbefaler at du laster det ned så snart som mulig. Når du har lastet ned programmet, fungerer det uten tidsbegrensning.

Stærkt program
Det er lett å få panikk hvis du er så uheldig at du sletter unike bilder eller viktige dokumenter. Med DiskRecovery på pc-en kan du i mange tilfeller slippe unna med skrekken. Programmer kan nemlig gjenopprette forskjellige dokumenter og filer som du kan ha mistet.

DiskRecovery er et profesjonelt gjenopprettingsprogram. Det kan gjenopprette over 360 forskjellige filtyper fra SD-kort, mekaniske harddisker og minnepinner. Det kan faktisk finne filer du mistet for flere måneder siden, men sjansen for å få reddet filer er selvfølgelig størst hvis du reagerer raskt.

Er skaden allerede skjedd og du har slettet noen filer, må du installere DiskRecovery på en minnepinne, og ikke på harddisken du skal gjenopprette filene fra. På harddisken kan du nemlig ende med å overskrive de filene du forsøker å redde.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.