Med Abelssoft Backup finnes det ingen dårlig unnskyldninger for ikke å sikkerhetskopiere de viktigste filene. Programmet gjør det nemlig såre enkelt å sikkerhetskopiere. Et par enkle trinn er alt som skal til for å velge hvilke filer som skal kopieres.

Programmet gjør det spesielt enkelt å sikkerhetskopiere til eksterne harddisker. Faktisk gjenkjenner og oppdaterer Backup utvalgte filer til en harddisk så snart du kobler den til.

Du trenger altså ikke å åpne programmet, men behøver bare å koble den eksterne disken til en USB-port, så klarer Abelssoft Backup resten.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.