Med EaseUS Todo Backup Home kan du sikkerhetskopiere hele harddisken eller enkelte partisjoner. Programmet kan også håndtere sikkerhetskopiering av filer, der du kontinuerlig utvider sikkerhetskopien med de nyeste filene.

Til forskjell fra gratisversjonen av Todo Backup, som du også finner i Fordelssonen, kan du med denne Home-versjonen også klone diskene eller partisjonene dine til en ny harddisk eller SSD, slik at du kan oppgradere harddisken uten å måtte installere Windows helt forfra. Du kan også klone Windows fra én disk til en annen – og for eksempel flytte operativsystemet til en annen pc.

Et abonnement på EaseUS Todo Backup Home koster knapt 400 kroner i året, men nå kan du bruke det gratis i et halvt år og se om det er noe for deg. Hvis du ikke ønsker å betale for programmet etter seks måneder, kan du også fortsette å bruke gratisversjonen med færre funksjoner.

OBS! Du må laste ned og registrere EaseUS Todo Backup Home senest 1. mai 2022 for å få tilgang til tilbudet. Deretter kan du bruke programmet gratis i seks måneder.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.