Paragon Backup & Restore var gratisprogrammet som kom best ut av vår store test av sikkerhetsprogrammer i Komputer for alle nr. 7, 2019.
Det blir ikke stort enklere å komme i gang med et program for sikkerhetskopiering enn med Paragon Backup & Restore Free. Den første gangen du starter programmet, blir du møtt av et enkelt vindu der du ikke skal velge annet enn hvilken mappe eller disk du vil kopiere. En pil peker videre mot et ikon som du må klikke på for å velge hvor sikkerhetskopien skal lagres. Deretter klikker du på startknappen, så starter Paragon prosessen med å ta en kom-plett kopi av de filene eller mappene du har valgt.å afgrænse din backup til kun at medtage musik, video eller dokumenter. Hvis du har fortrolige data, kan du sikre din sikkerhedskopi med et kodeord, så andre ikke kan få adgang til den. Du kan velge å kopiere alle diskene, en enkeltdisk eller utvalgte mapper og filer. Du kan også begrense kopien til bare å omfatte musikk, video eller dokumenter. Har du fortrolige data, kan du passordbeskytte sikkerhetskopien, slik at ikke andre får tilgang til den.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.