Paragon Backup & Recovery var gratisprogrammet som kom best ut av vår store test av sikkerhetsprogrammer i Komputer for alle nr. 7, 2019. Det blir ikke stort enklere å komme i gang med et program for sikkerhetskopiering enn med Paragon Backup & Recovery. Den første gangen du starter programmet, blir du møtt av et enkelt vindu der du ikke skal velge annet enn hvilken mappe eller disk du vil kopiere. En pil peker videre mot et ikon som du må klikke på for å velge hvor sikkerhetskopien skal lagres. Deretter trykker du på startknappen, så starter Paragon prosessen med å ta en komplett kopi av de filene eller mappene du har valgt.

Du kan velge å kopiere alle diskene, en enkeltdisk eller utvalgte mapper og filer. Du kan også begrense kopien til bare å omfatte musikk, video eller dokumenter. Har du fortrolige data, kan du passordbeskytte sikkerhetskopien, slik at ikke andre får tilgang til den.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.