Har du forsøkt å bruker Oppgravelisten i Windows til å styre hvilke programmer prosessoren skal bruker krefter på? Da vet du at det er en besværlige prosess å bestemme om for eksempel er videoredigeringsprogrammet som skal ha forrang nå. Programmet Prio gjør det lett å velge hvilke programmer som skal ha forkjørsrett på maskinen.

Programmet virker som et tillegg i Oppgavelisten. Når du har åpnet Oppgavelisten med snarveien Ctrl + Shift + Esc, kan du høyreklikke på en oppgave og stille inn prioriteten på den.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.