Blant de innebygde funksjonene i Windows finner du også muligheten til å gjøre endringer i diskinnstillingene, men et partisjonsprogram gir flere muligheter. EaseUS Partition Manager Free er blant de største og beste partisjonsprogrammene. Det har alle tenkelige funksjoner for behandling av partisjoner. Du kan for eksempel slå sammen flere disker til én stor, eller gjøre det motsatte og dele opp en stor harddisk i flere mindre partisjoner. Du kan også endre stasjonsbokstaven og størrelsen på partisjonene.

OBS! OBS - OBS - OBS! Etter at artikkelen ble skrevet har det kommet en ny versjon av EaseUS. Artikkelen tar utgangspunkt i versjon 12.10, som du laster ned her. Hvis du vil bruke artikkelen, må du fjerne haken ved ”Sjekk for oppdateringer” den første gangen du starter programmet.

Slik installerer du EaseUS Partition Master Free

1) Klikk på Last ned her i Fordelssonen for å laste ned installasjonsfilen. Start installasjonen ved å dobbeltklikke på filen og velge språk. 2) I det neste vinduet blir du spurt om du vil kjøpe betalingsversjonen. Klikk bare videre på Neste og deretter på Godta. 3) Nå skal du velge hvor programmet skal installeres og om du vil opprette en snarvei. Deretter klikker du på Neste. 4) EaseUS spør om du også vil installere et program som sikkerhetskopierer. Hvis du ikke vil det, må du fjerne haken ved boksen for Installer EaseUS Todo Backup Free. Klikk på Neste. 5) Skriv navnet og epostadressen din i tekstfeltene, og klikk på Neste. Nå starter installeringen. Den tar et par minutter. 6) Åpne programmet. Siden artikkelen ble skrevet har det kommet en ny versjon av EaseUS. Artikkelen tar utgangspunkt i versjon 12.10 som du laster ned her. Du finner veiledningen i bladet og her til høyre. Hvis du vil bruke artikkelen, må du nå fjerne haken ved siden av ”Sjekk for oppdateringer” den første gangen du starter programmet. 7) Klikk på Senere. Nå kan du bruke gratisversjonen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.