1. Den første sikkerhetskopien

Her viser vi hvordan du lager din første sikkerhetskopi i Toucan – det kalles en oppgave. Du kan opprette flere backup-oppgaver i Toucan. Dermed kan du for eksempel lage en sikkerhetskopi av bildene dine og en av dokumentene.

2. Oppdater sikkerhetskopien

Den første gangen du lagrer en sikkerhetskopi, kopieres alle de valgte filene til minnepinnen. Når du vil oppdatere kopien, lagres kun nye filer på datamaskinen når du bruker Toucan.

3. Gjenopprett filer fra en sikkerhetskopi

Hvis uhellet er ute og du får behov for å gjenopprette filene fra kopien, er det en enkel sak. Her viser vi hvordan du går frem.
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.