Med programmet WinData Reflector går det raskt og enkelt å sikkerhetskopiere filer på pc-en. Programmet gir deg mulighet til å sikkerhetskopiere til nettjenester som Google Disk, Dropbox og OneDrive. Programmet er spesielt godt hvis du vil sikkerhetskopiere automatisk, for eksempel til en ekstern harddisk som du kobler til pc-en. Programmet kan stilles inn til å sikkerhetskopiere hver gang du gjør endringer i en fil eller legger nye filer i en mappe.

I programmet kan du få varsel om at det i gratisversjonen bare er mulig å overføre 150 filer og at sanntidsfunksjonen er deaktivert (du kan lese mer om sanntidsfunksjonen i artikkelen om programmet). De begrensningene finnes likevel ikke i den programversjonen som ligger i Fordelssonen. Du kan altså trygt ignorere varselet hvis det skulle dukke opp.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.