Hvis pc-en er stadig tregere under oppstart og harddisken i ferd med å fylles til randen, er det på høy tid med en grundig systemrengjøring!

Det gjøres enkelt med programmet Ascomp Cleaning Suite Pro, som du nå har mulighet til å laste ned helt kostnadsfritt. Vanligvis koster det 199 kroner.

Sørg for å laste ned og registrere programmet senest 11. september 2022 hvis du vil benytte deg av dette tilbudet.

Dette kan du gjøre med Ascomp Cleaning Suite

Ascomp Cleaning Suite vet hvilke data på pc-ens harddisk som kan slettes uten risiko og hvilke data som fortsatt er nødvendige for Windows-operativsystemet. Derfor unngår du risikoen ved selv å begynne å slette filer på måfå.

Programmet inneholder totalt seks hjelpeverktøy som analyserer operativsystemet og muliggjør en grundig rengjøring. Du kan for eksempel slette midlertidige filer, slette nettleserhistorikk, hurtigbuffere og informasjonskapsler fra alle populære nettlesere. Du kan også hindre at de installerte programmene starter automatisk når du slår på datamaskinen.

Cleaning Suite kan også rense Windows-registeret, slik at Windows kjører jevnere og feilfritt.

Det innebygde gjenopprettingssenteret gjør at du når som helst kan angre visse handlinger i oppryddingen, slik at du enkelt kan gå tilbake hvis du angrer.

Slik får du fullversjonen av programmet

Du får tilgang til fullversjonen av Ascomp Cleaning Suite, som vanligvis koster 199 kroner, når du fullfører registreringen vi viser her.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.