Du finner alle programmene dine i startmenyen, men da må du klikke deg gjennom en lang liste. Åpner du i stedet Filutforsker, får du tilgang til alle mappene. Og spredt utover datamaskinen – f.eks. på skrivebordet eller på den eksterne harddisken – finner du filene dine.

Med andre ord kan det være vanskelig å finne akkurat det programmet, det bildet eller den mappen du leter etter. Det er spesielt irriterende hvis det f.eks. er snakk om en mappe du bruker ofte. Det kan f.eks. være mappen med nedlastede filer. Det kan også være en nettside du åpner hver eneste dag, kanskje til og med flere ganger i løpet av dagen.

Finn alt lynraskt

Heldigvis finnes det et smart verktøy som samler de mest brukte snarveiene til mapper, programmer, filer og nettsider, slik at du alltid har dem for hånden og aldri mer trenger å bruke tid på å finne dem frem med flere klikk i Windows.

Med verkøyet Biniware Run, som er et veldig enkelt og veldig lite ressurskrevende dataprogram, blir slike ting mye enklere. I programmet kan du nemlig legge til så mange snarveier du bare vil, og så har du umiddelbart rask og enkel tilgang til dem. Programmet legger seg som en liten, rød «b» oppå de åpne vinduene slik at du alltid har tilgang til det, og det er også mulig å konfigurere programmet slik at det starter automatisk sammen med operativsystemet.

Når du vil besøke favorittnettsiden, åpne mappen med nedlastede filer eller starte et av favorittprogrammene dine, klikker du bare på b-en på skjermen og velger det du vil åpne. Det beste med Biniware Run er imidlertid hvor enkelt det er å bruke: Når du vil legge til en mappe, fil eller en snarvei til et program, drar du den bare over på den røde b-en med musepekeren, så blir snarveien automatisk opprettet.

Det er også veldig enkelt å legge til lenker, og på de neste sidene viser vi deg hvordan du raskt kommer i gang med programmet. Så snart du er i gang kan du opprette og legge til så mange snarveier som du bare vil.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.