Noen foretrekker et litt kaotisk pc-skrivebord fullt av mapper, programsnarveier, filer og mye annet som finnes på en datamaskin. Og så er det de som foretrekker et strengt, ryddig og organisert skrivebord der kun det mest nødvendige er tilgjengelig. Tilhører du den siste gruppen, er du kanskje typen som ønsker et helt ryddig skrivebord uten et eneste ikon.

Men uansett hvor mye du rydder på skrivebordet, vil Papirkurven fortsatt være der – med mindre du velger å skjule den og i stedet flytter den ned på oppgavelinjen. På den måten får du et helt «rent» skrivebord, samtidig som du fortsatt har rask og enkel tilgang til Papirkurven og alle dens funksjoner med bare ett klikk.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du fjerner den gamle snarveien til Papirkurven og i stedet bruker programmet MiniBin til å legge Papirkurven på oppgavelinjen. Da kan du fortsatt både åpne Papirkurven, tømme den og gjenopprette filene som ligger i den, men uten at den tar opp unødvendig plass på skrivebordet. MiniBin er med andre ord programmet for deg som ønsker å holde mer orden på datamaskinen – eller som bare trenger å få ryddet ordentlig opp på skrivebordet og fjerne alt rotet som har samlet seg opp over tid. Og et ryddig og organisert skrivebord kan vel aldri bli feil?

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.