En smal oppgavelinje og en blå skrivebordsbakgrunn. Slik har Windows 10 sett ut helt siden 2015. Det har en god gjenkjennelighet, men det blir kanskje også litt ensformig. Skrivebordet ditt i Windows kan bli helt annerledes hvis du bruker XWidget. Programmet gir deg et markant annerledes Windows med et mørkt og stilrent utseende.

Men utseendet er ikke alt. Når du installerer XWidget fra Fordelssonen, får du nemlig mange nyttige småprogrammer, såkalte widgeter, som vil hjelpe deg i hverdagen.

Nyheter og værmelding

Widgeter er små programmer med ett tydelig formål. Et klassisk eksempel kan være en værvarsel-widget, som gir deg informasjon om dagens temperatur og nedbør. Eller det kan være en widget med nyheter fra ett eller fle re medier. XWidget tilbyr over 2000 slike småprogrammer! Så mange har du selvfølgelig ikke plass til på skrivebordet, så du må selv velge de widgetene som passer deg best.

Vi kommer med et par anbefalinger mot slutten av artikkelen, men du finner sikkert andre widgeter som passer deg enda bedre. Du velger også selv hvor de enkelte widgetene plasseres. Det gjør du ganske enkelt ved å dra dem rundt på skrivebordet, og du kan også velge hvor mye plass hver enkelt skal ta. Du kan også justere mange andre små detaljer: Hvis du for eksempel synes at en widgets utseende er for dominerende på skrivebordet, kan du gjøre den halvgjennomsiktig. XWidget kombinerer funksjonalitet og estetikk på en fremragende måte.

Programmet åpnes automatisk med Windows, og naturligvis husker programmet oppsettet av widgetene dine neste gang du slår på datamaskinen igjen.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.