Er du noen gang blitt spurt om hvilken prosessor eller hvilket grafikkort du har i datamaskinen? Og ville du kunne svare på spørsmålet? Nei, selvfølgelig ikke. Det er få som kan det. I hvert fall hvis de bare må stole på hukommelsen. Likevel trenger vi ofte svar på denne typen nerdete spørsmål om utstyret på pc-en.

Enten på grunn av vår egen nysgjerrighet, eller fordi vi trenger hjelp til et pc-problem som krever spesialkunnskap om pc-en. I disse tilfellene er det behov for harde fakta om datamaskinens komponenter. På skrivebordet, vel å merke. Og det er nettopp fakta det fine, lille programmet O&O DeskInfo leverer i overflod. Det presenterer en liste med modellnavn på for eksempel prosessor, grafikkort og nettverkskort. Også detaljert informasjon om nettverkstype og nerdete nettverksprotokoller finnes i menyen.

Selv versjonen av Windows er grundig beskrevet i listen, slik at du eller hjelperen din raskt kan lese nøyaktig hvilken versjon av operativsystemet du bruker. DeskInfo er lett å installere og bruke. Du trenger faktisk bare installere det og lese det som står på skrivebordet. Hvis du ønsker å tilpasse programmet enda bedre etter dine spesifikke behov, kan du selv sortere informasjonen som presenteres, og også hvordan den vises på skrivebordet.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.