OBS! Når du installerer programmet, må du fjerne haken ved ”Install BRTSvc" i nederste venstre hjørne.

SecretFolder er et godt lite program for deg som gjerne vil holde enkelte filer for deg selv.

Du behøver ikke å være hemmelig agent for å bruke programmet. Det er nemlig lett å tenke seg hverdagssituasjoner der det kan være greit å skjule en mappe på maskinen. La oss ta et eksempel: Du vil låne bort maskinen til en venn. Du mistenker ikke på noen måte vedkommende for å ha skumle hensikter, men det betyr jo ikke at du skal belemre ham eller henne med dine private filer. Har du ting liggende av privat karakter, kan du spare dere begge for eventuelt ubehag ved ganske enkelt å skjule dem. På samme måte kan du låne ut pc-en til barn uten å være redd for at de sletter noe ved et uhell.

Det løser SecretFolder enkelt. Du velger den eller de mappene som du vil gjøre usynlige, slik at de ikke lenger er synlige i utforskeren. Det spiller ingen rolle om man velger ”Vis skjulte filer” i utforskeren. Mappen er fortsatt usynlig.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.