Takket være e-postmeldinger, tekstmeldinger og et hav av chat-tjenester som Messenger og Skype, sender vi ikke like mange brev i dag som vi gjorde for noen år siden. Det er rett og slett ikke samme behov lenger for å skrive et brev, putte det i en konvolutt og postlegge det på gamlemåten for å holde kontakten med omverdenen. Likevel skjer det av og til at et analogt brev er nødvendig. Og har du behov for å sende et vaskeekte brev, kan du nå gjøre det på profesjonelt vis ved å bruke det smarte programmet Envelope Printer fra Fordelssonen.

De fleste skrivere kan nemlig i dag skrive ut direkte på konvolutter, og Posten har også godkjent at du selv legger til avsenderadresse hvis du altså gjør det korrekt og plasserer den øverst til venstre på fremsiden av konvolutten i en mindre skrifttype slik at det ikke er tvil om hvem mottakeren av brevet er. Programmet Envelope Printer gjør det virkelig enkelt å skrive ut adresser direkte på konvoluttene. I programmet kan du for eksempel enkelt legge til avsender- og mottakeradresse slik at det stemmer overens med kravene fra Posten. Envelope Printer har også en innebygd kontaktliste der du kan lagre de mest brukte mottakeradressene og din egen avsenderadresse, noe som gjør det lettere å sende flere brev i fremtiden.

Det er også mulig å skrive ut på flere konvolutter samtidig, og konvoluttene kan dekoreres med bilde eller grafikk, f.eks. logoer eller en annen illustrasjon. Så når du for en gangs skyld skal sende et fysisk brev, kan du heretter gjøre det med stil takket være Envelope Printer.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.