De fleste pc-brukere har opplevd det på et eller annet tidspunkt: Vi sitter med en fil, for eksempel et dokument eller et bilde som det ikke er mulig å åpne. Programmene vi er vant til å bruke, gjenkjenner ganske enkelt ikke filtypen. Da er som regel løsningen å endre filen til et format som maskinen klarer å åpne, men det krever gjerne spesialprogrammer.

Verktøyet File Converter, som ligger i Fordelssonen, er imidlertid svært brukervennlig og fantastisk godt egnet til å konvertere filer på enklest tenkelige vis. File Converter legger seg nemlig som et valg i høyreklikkmenyen. Alt du må gjøre er å installere verktøyet. Deretter kan du høyreklikke på en fil og velge den filtypen du vil konvertere den til, for eksempel fra jpgformat til png. Deretter lagres en ny versjon av filen i samme mappe som originalen, og du kan bruke den som vanlig. Enklere blir det ikke.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.