Synes du det er dumt at de gamle programmene dine ikke lenger kan brukes i Windows 10? Med VirtualBox kan du ha Windows 95 eller Windows XP, som de gamle programmene er kompatible med, installert på pc-en. VirtualBox virker som et frittstående program i Windows 10. Du åpner altså en annen versjon av Windows i et separat vindu. Har du lyst til å prøver Linux eller Mac OS, kan du også prøve disse operativsystemene i VirtualBox.

Husk å laste ned utvidelsespakken. Den ligger i en zip-fil som må pakkes ut før du installerer utvidelsen som beskrevet i trinn 4 på side 58 i bladet.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.