Hvis du høyreklikker på Windows-ikonet nederst i venstre hjørne, dukker det oppe en skjult meny som gir tilgang til flere viktige innstillinger i Windows. Du finner blant annet en snarvei til Kontrollpanel og Enhetsbehandling, der du får oversikt over alle enhetene og komponentene i maskinen.

Menyen inneholder mange gode verktøy, men også noen overflødige valg og enkelte mangler. Det kan programmet Win+X Editor hjelpe deg med. Med det kan du legge til og flytte på verktøy, slik at menyen blir slik du vil ha den.

Du kan til og med dele verktøyene inn i grupper, slik at det er lettere å ha oversikt. Du kan også legge nye elementer, for eksempel Bluetooth-innstillinger, Paint og kalkulator, som snarveier.

Er du ikke fornøyd med endringene, er det lett å gå tilbake til standardinnstillingene i Windows. Dette kan du lese om i veiledningen som du finner øverst i høyre hjørne.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.