Komputer for alle tilbyr nå et nytt antivirusprogram. Avast One Essential tar over etter Avira på en fremtredende plass i sikkerhetspakken. Fra i dag vil det supplere andre kraftfulle programmer som øker sikkerheten på en Windows-pc. Når vi av og til har byttet til et nytt antivirusprogram de siste årene, har det som regel vært fordi vi har vært mindre fornøyde med forgjengeren.

Som regel har det vært enten for dårlig eller for påtrengende. Slik er det ikke denne gangen. Avira-programmet, som vi nå dropper, er nemlig fortsatt et utmerket program. Det er heller ikke for påtrengende. Overgangen skyldes ganske enkelt at det nye Avast-programmet har tatt oss med storm og blåst rivalene av banen. Aldri før har vi sett så mange gode sikkerhetsfunksjoner i et gratis sikkerhetsprogram, som det du nå kan få på maskinen.

Rene toppkarakterer

De mange verktøyene tar heldigvis ikke fokus vekk fra de grunnleggende funksjonene i programmet. For selvfølgelig skal et godt antivirusprogram først og fremst klare å oppdage og nøytralisere ethvert virus som forsøker å få innpass. En test som nylig ble gjennomført av det tyske sikkerhetsselskapet AV-test, viser også at virusbeskyttelsen til Avast One får toppkarakterer.

Enten du hittil har brukt Windows Sikkerhet, Avira eller noe helt annet, har vi altså en klokkeklar anbefaling: Bytt til Avast One Essential.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.