Her får du det beste antivirusprogrammet på markedet.  Bitdefender Antivirus Free kan skanne pc-en for virus, samtidig som det gir beskyttelse når du laster filer ned fra nettet.

Bitdefender Antivirus Free vises med et ikon i systemfeltet. I hverdagen legger du ikke så mye merke til beskyttelsen. Likevel kan du være sikker på at hvis maskinen blir angrepet, så setter programmet inn et motangrep. Bitdefender Antivirus Free har vunnet mange uavhengige tester av gratis virusprogrammer. Programmet oppdateres kontinuerlig, slik at heller ikke de nyeste virusene skal slippe til på pc-en din.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.