Med programmet Bullguard Internet Security er pc-en godt beskyttet mot de millionene av ondsinnede programmer som finnes på internett.

Sikkerhetspakken beskytter mot skadevare og hindrer at virus og andre trusler får tilgang til pc-en. Programmet gjør så lite av seg at du nesten ikke legger merke til at forsvarsverket er der.

Det gjenkjenner nemlig nettsider og programmer som du bruker ofte og dermed stoler på. Faktisk er det lett å glemme at Bullguard Internet Security er installert. Du oppdager det først når det stopper en trussel og melder fra at det er der.

Brukerflaten er enkel, oversiktlig og på norsk, så det er lett å få kontroll over de forskjellige funksjonene og skanne etter virus eller endre innstillinger i brannmuren.

Vær oppmerksom på at dette er et betalingsprogram som Komputer for alle tilbyr våre abonnenter, og at det derfor er et begrenset antall lisenser.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.