Ingenting er mer irriterende enn å miste filer som man har jobbet med i lang tid. Derfor er det viktig å ta backup, og dette verktøyet er det beste gratisprogrammet til akkurat det. I tillegg til sikkerhetskopiering av filer kan programmet brukes til å klone hele harddisken.

Pc-en din kan bli stjålet, det kan bli brann, harddisken kan gå i stykker eller du kan være uheldig og overskrive et viktig dokument.

Skrekkscenarier som dette er lett å unngå med en sikkerhetskopi. Vel å merke hvis den er oppdatert. Med verktøyet Easeus Todo Backup Free er du godt rustet mot uhell.

OBS: Hvis du får problemer med å ta en sikkerhetskopi til en ekstern harddisk, kan du prøve å formatere den først. Høyreklikk på harddisken i Utforsker, og klikk på Formater. Velg NTFS under filsystem. Klikk deretter på Start. Vær oppmerksom på at nå sletter alt på (den eksterne) harddisken.

OBS: Hvis du under en gjenoppretting av harddisken får meldingen ”Linux emergency disk cannot support GPT disk. Please create WinPE emergency disk and try again”, må du klikke på Create Now og deretter Create. Nå kan du gjenopprette fra sikkerhetskopien.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.