Sett en stropper for ondsinnede utpressingsprogrammer med McAfee Ransomware Interceptor. Programmet stopper skadevare før den skader pc-en, låser filer og krever løsepenger for å åpne dem igjen.

Med programmet står pc-en bedre rustet i kampen mot datatrusler som rammer millioner av maskiner hvert år. Programmet kjører i bakgrunnen, og du merker det bare når det forhindrer et angrep.

I så fall vises en liten dialogboks i nederste høyre hjørne som forteller at et angrep nettopp er stoppet. McAfee Ransomware Interceptor beskytter utelukkende mot utpressingsprogrammer, så det bør brukes som et tillegg til en sikkerhetspakke – ikke som ditt eneste vern mot skadevare.

Slik bekjemper du utpressingsvirus
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.