Ingenting er mer irriterende enn å miste filer som man har jobbet med i lang tid. Derfor er det viktig å ta backup, og dette verktøyet er det beste gratisprogrammet til akkurat det. I tillegg til sikkerhetskopiering av filer kan programmet brukes til å klone hele harddisken.

Pc-en din kan bli stjålet, det kan bli brann, harddisken kan gå i stykker eller du kan være uheldig og overskrive et viktig dokument.

Skrekkscenarier som dette er lett å unngå med en sikkerhetskopi. Vel å merke hvis den er oppdatert. Med verktøyet Easeus Todo Backup Free er du godt rustet mot uhell.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.