Programmet husker passord. Oppgi påloggingsdata til en rekke tjenester og la nettkameraet skanne ansiktet ditt, så kan du logge deg inn på samtlige tjenester uten å taste inn passordene.

Du kan med andre ord bruke lange, kompliserte og sikre passord til alle tjenestene dine uten at du behøver å huske dem, det gjør nemlig True Key. Du må bare registrere deg én gang. Da oppgir du passordet til tjenesten og setter opp ansiktsgjenkjennelsen, og deretter kan du legge inn favorittjenestene dine.

Det tar ikke lange tiden. Programmet har en enkel brukerflate som guider deg gjennom oppsett og funksjoner. Som abonnent på bladet får du også masse hjelp i veiledningen som vi har lagt ved på denne siden, sammen med programmet.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.