Siden jeg fikk mitt første kamera som gutt, har jeg fotografert eller filmet noe nesten hver eneste dag. Det tok nesten overhånd da jeg fikk min første smarttelefon, for med mobiltelefonen ble det plutselig veldig enkelt å dokumentere hverdagen. Men når du tar så mange bilder og tar opp så mange videoer som jeg gjør, og samtidig er en flittig bruker av alle mulige apper til mobiltelefonen, fylles den interne harddisken raskt opp.

Av samme grunn har jeg investert litt ekstra i mobiltelefonen for å få plass til flere filer, men selv om lagringsplassen er større enn vanlig, støter jeg fortsatt på det samme problemet: Minst én gang i uken blir jeg møtt med en melding om at lagringsplassen er nesten full og at noe må slettes for å ha plass nok til å ta opp video eller installere appen jeg vil laste ned. Og ikke nok med det – telefonen blir også stadig tregere på grunn av alle filene.

Appen rydder opp på mobilen

Du kan selv slette alle filene på telefonen manuelt, men det er en tidkrevende oppgave, og det er ikke alltid så lett å vite hvor rotet skjuler seg på mobiltelefonen. Men med den flotte appen WashAndGo Mobile Cleaner er det mye enklere. Verktøyet er nemlig laget for å rydde opp i alle filene som samler seg på mobiltelefonen – og verktøyet gjør dette helt suverent!

WashAndGo Mobile Cleaner, som du kan laste ned gratis til Android fra Google Play Butikk, analyserer først innholdet på mobiltelefonen for å få oversikt over hvor rotet befinner seg. Deretter får du en oversikt over telefonens ubrukte apper, mediefiler, duplikater og midlertidige filer. Ved hver filkategori kan du bla gjennom filene og for eksempel sikre at appen bare sletter bilder og videoer som du allerede har sørget for å ta sikkerhetskopi av. Når det er gjort, kan du enkelt rydde opp på telefonen og få mye mer plass til bilder, videoer og apper.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.