OBS: I gratisversjonen av programmet er det bare mulig å flytte 20 filer per dag. Vil du flytte et ubegrenset antall filer, må du betale for Pro-versjonen til 214 kroner i året.

Det kan være en omstendelig prosess å overføre filer fra iPhone til pc og omvendt. Det er det slutt på nå. Programmet EaseUS MobiMover gjør det lett å overføre en eller flere filer om gangen mellom iPhone og pc. Du behøver altså ikke lenger å bruke timer på å finne ut hvilken mappe på iPhone som inneholder bildene du skal bruke, eller i hvilken mappe på telefonen du skal legge lydfiler fra pc-en. Programmet har en enkel brukerflate, slik at du kan overføre filer med noen få klikk. EaseUs MobiMover fungerer imidlertid først når du har koblet iPhonen til pc-en med en USB-kabel og tillatt at programmet kobler seg til telefonen. Etter at du har gjort det, er det en enkel sak å flytte filer mellom iPhonen og pc-en.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.