Med et abonnement på en strømmetjeneste bestemmer du selv hva du vil se på tv-en, og kanskje enda viktigere når du vil se det. Strømmetjenestene kan dessuten brukes på både pc-en, telefonen og nettbrettet, slik at du også selv kan bestemme hvor du ser filmene og tv-seriene dine. Alt vises i en bildekvalitet som vi bare kunne drømme om for få år siden, og i tillegg slipper du å bli avbrutt av reklame når du ser.

Med alle disse fordelene er det ikke rart at antallet husstander som har droppet kabel- og antenne-tv-er, øker hele tiden. Én enkelt strømmetjeneste kan tilby mer interessant innhold enn du faktisk rekker å se. Denne testen har vært litt annerledes enn våre tester av skrivere og datamaskiner, der vi måler og veier og går vitenskapelig til verks i vårt testlaboratorium.

Testen av strømmetjenestene er dels gjort hjemme i sofaen foran en 55-tommers tv i Ultra HD-oppløsning og med et par velvoksne høyttalere på hver side. Vi har gått systematisk til verks når vi vurderer bildekvaliteten og tjenestenes brukervennlighet. Det er enkelt å abonnere på en strømmetjeneste.

Du går bare inn på nettsidene og oppretter en konto med brukernavn og passord. Disse brukeropplysningene kan du bruke både på pc-en, nettbrettet, telefonen og smart-tv-en. Du kan avslutte abonnementet med noen få klikk, slik at det utløper ved utgangen av den aktuelle måneden. Flere av tjenestene har dessuten gratis prøveperioder, slik at du kan prøve deg litt frem før du velger den tjenesten som passer deg best.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.