Problemer i Windows og med datamaskinen er sjelden så unike at du er den første i verden til å oppleve dem.

I de aller fleste tilfeller har andre sittet med samme vanskelige utfordring og søkt intenst etter en løsning. Det kan du faktisk utnytte til din egen fordel ved å lære av hvordan andre har løst et problem som du kanskje selv sliter med.

Derfor har vi samlet 50 nyttige løsninger på forskjellige problemer. Noen har du kanskje selv lyktes med å løse, mens andre fortsatt skaper utfordringer eller kan komme til å gjøre det i nær fremtid. Alle problemene og løsningene som du finner på disse sidene har vi hentet fra Fordelssonens seksjon Spørsmål og svar, der vi samler spørsmål vi har fått fra leserne, og gir deg svarene fra ekspertene våre.

Så neste gang datamaskinen eller operativsystemet ikke fungerer, kan du lese igjennom denne artikkelen og se om du kan finne problemet ditt blant de 50 problemene og løsningene som vi har samlet.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.