Find.Same.Images.OK går helt ned på pikselnivå når det undersøker bildene på harddisken. Programmet sammenligner de enkelte bildepunktene, altså pikslene, som bildene består av. Deretter kan programmet fortelle om to eller flere bilder har identiske motiver.

Find.Same.Images.OK kan avsløre like bilder, også når de er i forskjellige formater – som png og jpg – og uansett om bildene er rotert eller speilvendt. Det er med andre ord også mulig å finne like bilder som er tatt på høykant med mobilen og senere rotert på pc-en. Programmet gjenkjenner også bilder som ligner hverandre, selv om det ene bildet har en annen lysstyrke, er et negativ eller har en annen størrelse i antall piksler.

Når du ser listen over like bilder, bør du beholde det bildet som har flest piksler, slik at du er sikker på at du beholder det bildet som har høyest oppløsning.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.