Når du skal se film på datamaskinen, vil du jo at alt skal fungere på første forsøk. Sånn er det bare!

Ingenting er nemlig mer irriterende enn en mediespiller som reagerer tregt, som må oppdateres først eller som mangler en bestemt kodek du først må laste ned og installere, og så må datamaskinen startes på nytt før du kan vise videoen til familie og venner via datamaskinen.

Nei, elendige medieprogrammer til datamaskinen er livet rett og slett for kort til. Derfor anbefaler vi at du velger et program som er enkelt, solid og driftssikkert, og som bare fungerer hver gang. Media Player Classic BE er en mediespiller med nesten 20 år på baken som rommer alt vi i redaksjonen setter pris på i en mediespiller: Den spiller av alle filformatene du kan tenke deg, helt uten å installere kodeker eller andre tillegg. Uansett om du vil spille av en DVD-film, en Blu-ray-film i høy oppløsning eller en video du har lastet ned fra nettet i f.eks. H.264, AVI, FLV, MKV eller de fleste andre filformater – kjente som ukjente. Bare trykk på «Spill av», så vises filmen eller videoklippet på datamaskinen uten hakking, forsinkelse eller irriterende feilmeldinger.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.