Det er relativt enkelt å legge ved ett eller flere bilder i en e-postmelding, men forunderlig nok er det fortsatt en utfordring å sende mange bilder samtidig via e-post. Med programmet Ashampoo Photo Mailer velger du bare bildene du vil sende på datamaskinen og hvilken e-postadresse de skal sendes fra og til, og så sørger programmet for at alle bildene blir sendt i løpet av få minutter.

Når du sender bilder via Ashampoo Photo Mailer, justerer programmet automatisk størrelsen på bildene. Justeringen er nødvendig for å oppfylle e-postleverandørenes plasskrav, og det blir bare aktuelt hvis du ønsker å minimere antall e-postmeldinger som programmet skal sende. Før programmet kan sende bildene, må du velge den kvaliteten som bildene får hos mottakeren. Her finnes det fire ulike nivåer av bildekvalitet du kan velge mellom. Avhengig av hvilket nivå du velger, vil programmet automatisk tilpasse bildene og legge dem til i det antallet e-postmeldinger som trengs.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.