BrowsingHistoryView viser den lagrede historikken fra de fleste nettlesere – inkludert Edge, Firefox og Chrome – slik at du kan finne tilbake til nettsteder uavhengig av hvilken nettleser du har brukt.

Programmets begrensning er derfor også hvor mange dager nettleseren lagrer besøkte nettsteder. Chrome lagrer som standard besøkene 90 dager tilbake i tid, mens Edge og den gamle Internet Explorer går 999 dager tilbake i tid. Firefox har ingen tidsbegrensning, men har i stedet en begrensning på det totale antallet nettsteder som nettleseren lagrer. Hvis du er logget på Edge eller Chrome fra forskjellige pc-er og telefoner, kan du søke etter nettsteder på tvers av enhetene med BrowsingHistoryView.

OBS

BrowsingHistoryView lastes ned til pc-en i en zip-fil som du først pakker ut i Filutforsker. Deretter kan du starte programmet direkte uten først å installere det.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.