De fleste sidene vi besøker på nettet, finner vi ved hjelp av Google eller andre søkemotorer. Hvis du for eksempel er ute etter oppskriften på en tradisjonell eplekake, gjør du sikkert som de fleste og skriver ”oppskrift på tradisjonell eplekake” i søkefeltet til din foretrukne søkemotor. Derfor kan det være vanskelig å huske adressen til en nettside man har besøkt tidligere.

Kanskje fant du den også via omveier og koblinger fra andre hjemmesider. Med programmet Browsing History View, som du kan laste ned fra nettsiden vår, blir det lett å finne tilbake til de sidene du kanskje vet at du har besøkt, men som du ikke lenger har adressen til.

Det kunne være en spesiell gaveidé til noen i familien som du har funnet etter å ha lett i det vide og brede, en god oppskrift eller en nettbutikk som selger en bestemt reservedel til nettopp din gamle bil eller en modelljernbane. Browsing History View viser den lagrede historikken fra de fleste nettlesere, som Edge, Firefox og Chrome, slik at du kan finne tilbake til de glemte sidene, uansett hvilken nettleser du har brukt.

Programmets begrensning ligger i antall dager nettleseren lagrer besøkte sider. Chrome lagrer i utgangspunktet besøk i 90 dager, mens Edge og den gamle Internet Explorer går hele 999 dager tilbake. Firefox har ingen tidsbegrensning, men har i stedet en begrensning på det totale antallet besøkte sider. Hvis du er logget inn på Edge eller Chrome fra forskjellige maskiner og enheter, kan du også søke etter nettsider på tvers av enheter i Browsing History View.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.