Hvis du har flere datamaskiner i bruk på samme adresse, kjenner du også til dette problemet: Filen du trenger ligger på en annen datamaskin. Irriterende og upraktisk. Og hvor er nå det USB-minnet du pleier å bruke til å flytte filer med mellom datamaskinene dine? Kanskje du bare skulle sende filene til deg selv i en e-post. Men så oppdager du at filene er altfor store og derfor ikke kan legges ved i en e-post.

Løsningen på problemet heter Payload og er et helt nytt program i Fordelssonen, som på en enkel måte løser problemet med å flytte og dele filer på tvers av datamaskiner hjemme. La oss si at du for eksempel har en film på den stasjonære datamaskinen som du gjerne vil ha overført til den bærbare datamaskinen, som du så kan ta med deg på hytta.

Først starter du Payload på den stasjonære datamaskinen, og deretter starter du programmet på den bærbare pc-en. Neste skritt er å velge filmen på den stasjonære datamaskinen og overføre den til den bærbare pc-en. Og vips så er filen sendt. En av de største fordelene med Payload er at programmet er ekstremt enkelt å bruke og sette opp. Du trenger ingen spesiell teknisk kunnskap eller erfaring, og du er i gang med å sende og motta filer i løpet av få minutter. Programmet støtter mange filtyper, inkludert bilder, videoer, dokumenter og musikkfiler. Det er også mulig å sende flere filer samtidig eller hele mapper, noe som gjør programmet ekstremt praktisk til større filoverføringer.

Programmet fungerer på tvers av operativsystemer, og du kan enkelt overføre filer fra f.eks. Windows 10 til Windows 11 eller omvendt. En annen fordel er at programmet er sikkert å bruke. Filene som overføres via programmet er kryptert og dermed beskyttet mot uautorisert tilgang, slik at filene ikke havner i feil hender.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.