Hvis du har flere datamaskiner du bruker, så kjenner du også dette problemet: Filen du må bruke er på en annen datamaskin. Irriterende og upraktisk. Og hvor var USB-nøkkelen som du vanligvis bruker til å flytte filer mellom datamaskinene dine? Kanskje du bare skal sende filene til deg selv i en e-post. Bortsett fra at filene er for store og derfor ikke kan legges ved i en e-post.

Løsningen på problemet heter Payload, og er et helt nytt program i Fordelssonen, som på en ekstremt enkel måte løser problemet med å flytte og dele filer på tvers av datamaskiner hjemme. La oss for eksempel si at du har en film på den stasjonære datamaskinen du ønsker å overføre til den bærbare, som du så kan ta med deg til feriehuset. Først starter du Payload på den stasjonære datamaskinen, deretter starter du den på den bærbare.

Og så er det bare å velge filmen på den stasjonære datamaskinen og velge å overføre den til den bærbare. Vupti, da er filmen sendt.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.