**VIKTIG: Noen antivirusprogrammer blokkerer installasjonsfilen til SterJo Wireless Passwords når du kjører den. Det er imidlertid en såkalt falsk positiv (eller falsk alarm, om du vil) og ikke en reell fare. Du kan derfor trygt kjøre programmet ved å opprette et unntak i antivirusprogrammet.

Hvor ofte har du ikke glemt passordet til det trådløse nettverket og brukt altfor mye tid på å finne det? Med programmet SterJo Wireless Passwords slipper du dette problemet. Det er bare å installere og åpne programmet, så ser du en liste over alle trådløse nettverk og passordene til disse som du har logget deg på med tidligere.

Programmet viser både navnet på nettverket og passordet som må til for å logge seg på. Begge deler kan kopieres til utklippstavlen, slik at du slipper å skrive inn et langt passord bestående av en tilfeldig rekke av tall, bokstaver og spesialtegn. I stedet kan du lime inn passordet fra utklippstavlen hvor som helst i Windows.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.