Driverne er små programmer som får Windows til å kommunisere med de forskjellige pc-delene. Hvis de ikke var der, ville ingenting virket.

Derfor er det viktig at du holder driverne oppdatert, både for å sikre at Windows er stabilt, men ikke minst fordi driverne ofte inneholder forbedringer av eksisterende funksjoner. Driver Booster er det beste gratisprogrammet for å holde driverne oppdatert. Driver Booster skanner gjennom pc-en og sørger for at de nødvendige driverne blir installert automatisk, slik at du kan være sikker på at pc-en fungerer som den skal.

Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.