Når du jobber med et større prosjekt på pc-en, har du kanskje jobbet med de samme filene både i en mappe på pc-en og i en mappe på en ekstern lagringsenhet, for eksempel et USB-minne. Det kan også skape forvirring, og du kan for eksempel risikere at viktige filer plutselig bare finnes i den mappen som ligger på pc-en hjemme, og ikke på USB-minnet som du har tatt med deg.

Denne forvirringen kan du lett unngå ved å synkronisere de to mappene, og dette kan gjøres med programmet FreeFileSync. Velg bare de to mappene du vil synkronisere, så tar FreeFileSync seg av resten av jobben. Før mappene synkroniseres analyserer programmet dessuten innholdet i mappene, slik at det er lett å se hvilke filer som blir synkronisert. FreeFileSync fungerer både med mapper på samme pc og mellom mapper på pc-en og en tilkoblet harddisk eller et USB-minne.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.