Vil du rydde i skriftene? Få på plass ikonene på Skrivebordet? Forbedre batteritiden? Rydde i høyreklikkmenyen? Alt dette er mer til kan du gjøre med Ashampoo WinOptimizer 2022. Programmet går svært grundig til verks og gir en optimalt fungerende pc som er helt skreddersydd for nettopp dine ønsker.

Programmet er det imponerende flaggskipet fra Ashampoo, og det er virkelig gjort mye ut av detaljene. Programmet er gratis for deg som leser Komputer for alle. Bare følg instruksjonene under.

Slik får du programmet kostnadsfritt

Før du kan begynne å bruke programmet til Ashampoo, må det registreres. Du må skrive inn og bekrefte e-postadressen din, og deretter kan du bruke programmet kostnadsfritt.

Reparer datamaskinen på få minutter

Vi viser deg først hvordan du optimaliserer datamaskinen med noen få klikk. WinOptimizer skanner datamaskinen og retter opp eventuelle feil den oppdager. Vi anbefaler at du gjentar denne prosessen én gang i måneden.

Rydd målrettet opp i nettleserens informasjonskapsler

Ashampoo WinOptimizer 2023 tilbyr en funksjon til å administrere informasjonskapsler i nettleseren din – i både Chrome, Edge og Firefox. Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren og sikre deg mot sporing fra nettsider. Men du kan også opprette unntak slik at du beholder informasjonskapsler for nettsider du bruker ofte.

Slett filer fullstendig

Hvis du vil være sikker på at en fil aldri blir funnet igjen, kan du slette den fullstendig ved å overskrive den på datamaskinen. Den teknikken mestrer Ashampoos program. Du kan velge mellom ulike metoder for å slette filene. Vær oppmerksom på at de mest grundige metodene tar lang tid. Vi anbefaler derfor at du velger standardmetoden til generelle formål.

Fjern ubrukelige snarveier i Windows

Windows er full av snarveier til programmer. De ligger for eksempel i startmenyen og på skrivebordet. Men noen snarveier er utløpt og fungerer ikke lenger. Ashampoo WinOptimizer fjerner snarveier som ikke fungerer.

Lag en bedre høyreklikkmeny

Er høyreklikkmenyen din full av elementer du ikke bruker? Du kan bruke WinOptimizer til å rydde opp, slik at bare de nyttige menypunktene har en plass i høyreklikkmenyene.

Velg riktige personverninnstillinger

Det er ikke småtteri Microsoft samler inn om deg og datamaskinen din. Noen opplysninger er ganske ufarlige, som for eksempel typen utstyr på pc-en din, men også nettsøkene dine risikerer å bli brukt av Microsoft til for eksempel å målrette annonser. WinOptimizer hjelper deg med å kontrollere hvilke opplysninger som samles inn.

Slik angrer du en endring på datamaskinen

Gikk noe galt? Selv et godt program som WinOptimizer risikerer å endre ting på pc-en som du vil angre. Derfor er det godt å vite at du kan tilbakestille endringene hvis noe går galt.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.