Uansett om du har Windows 10 eller 11 installert, vil du oppleve at datamaskinen din ser ut til å ha en egen vilje, som ikke nødvendigvis samsvarer med dine ønsker. Pc-ens egenrådighet skyldes blant annet at Microsoft og menneskene bak programmene på pc-en fortløpende endrer innstillinger uten å informere deg om det.

Et kjent eksempel er høyreklikkmenyen, som raskt fylles opp med menypunkter du ikke har bedt om. For å gjenvinne kontrollen over datamaskinen bør du sørge for å gi den litt service fra tid til annen. Den beste hjelperen til dette formålet er et optimaliseringsprogram som for eksempel Ashampoo WinOptimizer 2023.

Nå har vi fått muligheten til å tilby dette programmet kostnadsfritt til leserne av bladet. Ashampoo WinOptimizer tilbyr en «1-klikk-løsning» der du kan optimalisere pc-en din på noen få minutter. Vi anbefaler at du gjennomfører denne prosessen minst én gang i måneden, slik at du holder datamaskinen din i toppform. Programmet tilbyr også over 25 spesialmoduler. På de neste sidene går vi trinnvis gjennom punktene som vi synes er spesielt viktige for å tilpasse Windows til dine ønsker. Gjennomfør dem og få en merkbart bedre datamaskin på under en halvtime.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.