MERK: Du kan bare hente en gratis produktnøkkel frem til 7. februar 2022.

Glary Utilities Pro er et effektivt program som både kan sette fart på pc-en og rydde opp i ubrukelige filer.

Vi har sikret deg programmet gratis i et helt år. Normalprisen er 350 kroner per år. Når året er omme, kan du fortsette å bruke gratisversjonen av programmet.

Slik får du programmet gratis

Klikk på knappen Få en produktnøkkel. Fyll ut personopplysningene dine på nettsiden som åpnes. Last ned programmet her i Fordelssonen, og installer det på pc-en. Deretter kan du se i veiledningen nedenfor hvordan du skriver inn produktnøkkelen din i Glary Utilities Pro.

Reparer systemfilene i Windows

Hvis du opplever feil i Windows eller problemer med å installere oppdateringer til pc-en, skyldes dette i mange tilfeller at Windows' systemfiler er defekte. Derfor kan du fikse en rekke problemer på pc-en ved å skanne og reparere systemfilene med Glary Utilities.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.