Microsoft PC Manager er et utmerket verktøy for å rense harddisken for overflødige filer som de midlertidige filene som operativsystemet akkumulerer, hurtigbufferfiler fra nettleseren din og lister over nylig åpnede filer.

Med PC Manager får du også enkel tilgang til å deaktivere noen av de mange programmene som starter sammen med Windows når du slår på PC-en og slår av og på kjørende prosesser.

Fordelen med å bruke Microsofts eget verktøy er at det er superenkelt, bruker få av PC-ens ressurser, og selvfølgelig er uten annonser eller forsøk på å få deg til å oppgradere programmet til en betalt versjon. Du trenger heller ikke bruke en hel morgen på å optimalisere PC-en med programmet. De forskjellige delene av programmet kan aktiveres med et klikk på en enkelt knapp hvis du bare vil rense de allerede aktiverte delene av Windows.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.