Gramps gjør det enkelt å organisere all informasjonen om slektninger du har funnet på Internett i én felles database. Opprett for eksempel familiemedlemmer som personer i databasen, og legg til informasjon om hver enkelt – alt fra arbeidsplass, ekteskap og fødselsdato til adresser, politisk standpunkt og eventuell dødsdato. Som prikken over i-en kan du også legge til bilder av hver person, og hvis det er behov for dokumentasjon, kan du angi kilder. Du kan også enkelt opprette et stamtre som gir oversikt over familierelasjonene i slekten. Når du er ferdig med slektsforskningen, kan du få Gramps til å lage et slektstre helt automatisk. Treet, som eksporteres i PDF-format, kan deretter enkelt deles med andre slektninger.

Legg til ett eller flere søsken

Hvis du har ett eller flere søsken, kan du også enkelt legge dem til slik at de automatisk passer inn i familierelasjonene.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.