Vi har alle stått i butikken sent på ettermiddagen for å handle mat til familien og lett febrilsk etter handlelisten. Du skrev den på en liten lapp som ble krøllet sammen i lomma, der den aldri blir funnet igjen.

Vi kjenner alle igjen scenarioet ovenfor der vi leter etter informasjon som på en eller annen måte er forsvunnet. Dette skjer vanligvis når vi skriver ned informasjonen på et lite papirark som gjerne blir borte.

Det finnes imidlertid en enkel løsning. Nemlig mobilen din og en app som Todoist, der du enkelt kan lage lister og notater.

Det smarte ved å skrive listene og notatene dine i en app som Todoist, er at du alltid har tilgang til dem. Enten du sitter ved datamaskinen, står med mobilen eller befinner deg i et helt annet land, har du alltid notatene dine for hånden.

Og alle endringer du gjør på den ene enheten, blir også endret på den andre enheten. Det betyr at du kan sitte hjemme ved datamaskinen og skrive en handleliste eller en oversikt over hagearbeid som skal gjøres.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.