Med Ashampoo Money, som vi i Komputer for alle har oversatt til norsk, kan du enkelt og oversiktlig føre inn både faste og løpende utgifter og inntekter i ulike kategorier. Resultatet presenteres på en oversiktsside der du alltid kan se nåværende disponibel inntekt. Du kan til og med se utviklingen i privatøkonomien fremstilt som grafer og diagrammer.

Programmet sørger for å legge til og trekke fra beløp. Du behøver altså ikke å kunne regnearkformler, og oversikten er langt bedre enn noe du får til med penn og papir.

Du velger selv hvor detaljert oversikt du vil ha. Du kan nøye deg med å bruke programmet til å beregne disponibel inntekt ved å legge inn alle inntekter og faste utgifter som husleie, forsikring, telefon og oppvarming. Da får du et tall som er din disponible inntekt for løpende utgifter. Men du kan også legge inn alle småutgiftene fra kvitteringene du får når du handler, slik at du får en fullstendig oversikt. I slutten av hver måned kan du avstemme tallene i Ashampoo Money med de faktiske tallene fra nettbanken. Det er selvfølgelig helt opp til deg.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.