Neosmart EasyRE er et profesjonelt verktøy som kan hjelpe deg med å reparere pc-en og Windows når operativsystemet er gått helt i stå.

Programmet skal lagres på et USB-minne med verktøyet Easy USB Creator Lite, og deretter kan du bruke USB-minnet til å starte pc-en. Det betyr at du kan reparere operativsystemet uten hjelp fra Windows, og dermed er du heller ikke hindret hvis Windows ikke starter opp.

EasyRE koster vanligvis 430 kroner i versjonen til Windows 10, men her får du en kostnadsfri Home-versjon.

Slik gjør du det

Du trenger et USB-minne på minst 2 GB.

Last ned EasyRE til Windows 10, og last deretter ned verktøyet Easy USB Creator Lite.

EasyRE laster du ned i zip-format, så du må pakke ut filen før du kan importere ISO-filen til Easy USB Creator Lite.

Vi har også lagt ut en versjon av EasyRE til Windows 11 i Fordelssonen, men her må du gjennom et ekstra trinn som er mer avansert enn versjonen til Windows 10. Les mer om dette her:

www.komputer.no/easyre

Etter at du har opprettet USB-minnet med EasyRE via programmet USB Creator Lite, kan du bruke USB-minnet til å starte og reparere pc-en når den ikke fungerer som den skal. Det krever bare at pc-en er innstilt til å starte fra et USB-minne. Her kan du lese hvordan du gjør det:

www.komputer.no/boottips

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.