Med Resilio Sync, som er et program for PC-en og en app for telefonen, kan du enkelt stille inn telefonen til automatisk å synkronisere bildene, videoklippene og andre filer slik at de alltid kopieres til en mappe på PC-en. Synkroniseringen skjer så snart du har tatt opp et nytt bilde eller videoklipp, og dermed er du sikker på at du alltid har en komplett kopi av hele bildesamlingen din på PC-en.

En av de store fordelene med å bruke Resilio Sync er at programmet er uavhengig av nettjenester. Når du synkroniserer innholdet på telefonen, sendes filene direkte til en mappe på PC-en via det trådløse nettverket. Teknologien kalles peer-to-peer eller P2P, og gjør at du kan sikkerhetskopiere så mange filer du har plass til på PC-en uten at det koster en krone, og du begrenses heller ikke av at filene kun kan ha én vis størrelse.

Resilio Sync kan også brukes til å pare to mapper på to forskjellige PC-er, så du er sikker på å alltid ha de samme filene i mappene på begge PC-ene. Også dette skjer direkte fra PC til PC uten begrensninger. Hvis du ønsker dette, trenger du ganske enkelt å installere Resilio Sync fra Advantage Zone på begge datamaskinene dine og opprette en ny "Standard Folder" inne i programmet. Det er til og med mulig å installere Resilio Sync på NAS-servere fra Synology, Asustor, WD, Drobo, Netgear og flere produsenter. Da er det bare å finne og installere programpakken fra din NAS sin programbutikk. I denne artikkelen fokuserer vi imidlertid på hvordan du kommer i gang med å dele innholdet i telefonens bildemapper med en mappe på PC-ens harddisk.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.