Med WindowTop er det både enkelt og raskt å få orden på vinduene dine på skjermen. Når programmet er installert på datamaskinen, har du alltid rask tilgang til fire praktiske verktøy i vinduene dine. Med ett klikk kan du blant annet gjøre vinduene mørke, slik at det blir mer behagelig å bruke datamaskinen om kvelden fordi skjermen ikke avgir like mye lys når vinduene er mørke. Du kan også gjøre vinduene gjennomsiktige, slik at du kan se hva som foregår i bakgrunnen uten at du hele tiden må bytte mellom de åpne vinduene. Med programmet kan du også bestemme hvilke vinduer som skal være lengst frem på skjermen. Det er praktisk hvis du for eksempel spiller av en video, som skal bli liggende over de andre åpne vinduene på datamaskinen.

MERK: Når du installerer programmet og åpner det første gang, åpnes det et vindu der du får tilbud om å kjøpe fullversjonen. Her skal du bare klikke på knappen Close, siden gratisversjonen inneholder alt du trenger. Det kan også hende du blir spurt om du vil oppdatere til en nyere versjon, men det er heller ikke nødvendig.

Innholdet er kun for abonnenter

Logg inn i Fordelssonen for å se innholdet.
Ennå ikke abonnent? Prøv for kun kroner 29,-
  • Som abonnent får du:
  • Tilgang til over 500 sikre og gjennomtestede programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til å stille tekniske spørsmål hele døgnet
  • De nyeste testene og anmeldelsene
  • De siste 12 utgavene av bladet digitalt
  • Det trykte bladet levert på døra
Alt innholdet i Fordelssonen er utvalgt av Komputer for alles redaksjon og kan fritt lastes ned av bladets abonnenter. Vår eksperter har testet det med markedets ledende sikkerhetsverktøy for å sjekke at det er 100 prosent fritt for virus og andre sikkerhetstrusler, slik at det er trygt på bruke det på pc-en. Som abonnent på Komputer for alle kan du alltid bruke supporttjenesten vår til å stille spørsmål om programmer og annet innhold i Fordelssonen. Du finner supporttjenesten på komputer.no/support.